DIRA ABU ZAHAR SIAPA YANG BERHORMAT (PART 1)

Share
Embed
  • Published on Oct 31, 2018
  • DIRA ABU ZAHAR SIAPA YANG BERHORMAT (PART 1)
    Membicarakan isu-isu politik semasa secara live:
    TheXvid:
    thexvid.com/channel/UCTuRaDKk_gFtr4xz82hXidQ

    Facebook:
    nthonlinemedia/
    Website:
    nthmedia.com.my/

Comments • 52

  • Ghazali Ahmad
    Ghazali Ahmad Month ago

    bn kalah kerana manifesto PH. dh setahun memerintah habuk pun tarak. xhabis habis berpolitik. menteri yg ada pulak macam2 hal..dgn semburit..rogol..guan eng rasuah kes tengah jln boleh habis gitu je..mujahid?..md sabu? Khalid Samad? mmmm malas nk ckp rakyat dh tau...cuma ada segelintir Melayu yg sokong..org kafir hina islam pun dia buat xgeti je..aku pun heran..ntah ape ph dh suap kt mulut dia org sampai yg busuk pun sokong..akkk puiii

  • Navaratnam Selvaduray
    Navaratnam Selvaduray 4 months ago +1

    Bila berlakun itu ok tapi jangan berlakun dlm arena politik.
    Politik dlm negara ini tak pernah sehaluan dgn kebenaran yg mengikut akidah. Tipu helah dan kezaliman amat ketara sehingga Allah SWT menunjukkan Jalan keluar kpd parti UMNO dan BN sekali gus...
    Penyelewengan yg berleluasa begitu ketara so pls don't keep denying n live in oblivion. Reality is to some brains which can think wisely but greed for power clouds them all.
    Isu Ketuanan Melayu is not spelled in our Constitution n yr politicalky laced argument is based on falsehood n malice in nature.
    Yr understanding on life n politics is too deeply entranced into d UMNO doctrines. U r starting up on a wrong Footings n sadly for yr age, u r a big let down.
    U r not taking into consideration all d creation of Allah Taalla for d shallow knowledge or dirty politics which u r playing.
    Hope u firsty understand d teaching fr d Holy Quran before wanting to explore into d outer realm. Dont be obsessed with a party n put truth n reality behind.
    Wishing u all d best anyway....

  • longX0R
    longX0R 5 months ago

    Yer sy stuju ngan kak dira.. Sy rasa kak dira maksudkan tu Consumerism culture..

  • Shida Basit
    Shida Basit 10 months ago

    Kak Dira jangan menjerit macam Mak Cik Elli tau.

  • Broajip Apache77
    Broajip Apache77 10 months ago

    Muka lawa...pantat masam... πŸ˜‚πŸ˜‚....

    • Broajip Apache77
      Broajip Apache77 10 months ago

      @Zainool Moenir Abdoel Moettalib
      Ni sekor lagi babi ..
      Jgn nk tujuk .hero ..ler
      Pirah...nk alim....kot...

    • Broajip Apache77
      Broajip Apache77 10 months ago

      @Abd Rahman
      Hoi babi jgn ler ..kau tunjuk.hero.ler.....

    • Broajip Apache77
      Broajip Apache77 10 months ago

      @Zainool Moenir Abdoel Moettalib
      Puki.mak lu ...πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    • Broajip Apache77
      Broajip Apache77 10 months ago

      @Abd Rahman
      Lu knl wa ke rahman.πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–

    • Broajip Apache77
      Broajip Apache77 10 months ago

      @Abd Rahman
      Hoi ..babi ..tk payah..ler kau .....nk .bckup...dh tentu.
      Semua betina. pantat masan. Ler...
      Tak tahu..ler pantat ..mk kau ..bini ..kau wangiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ...
      .

  • AreeZ Anarchy
    AreeZ Anarchy 10 months ago +10

    Barua ph tidak di alukn di sni... Sila berambos... Jga la kain tok Madey korang tu k...

  • Talib Ismail
    Talib Ismail 10 months ago

    pompuan ni gila .tak sedar diri..

  • Zulkarnain Lim
    Zulkarnain Lim 10 months ago

    Jadi artis pun banyak masaalah nak peminpin lagi jahanam

  • Sekolah FOREX Nusantara
    Sekolah FOREX Nusantara 10 months ago +2

    Dira single kan?
    Minat la kat Dira ni...
    Jatuh cinta.

  • Del Delinquent
    Del Delinquent 10 months ago +5

    Mana hutang 1 trillion? Mana duit tabung HARAPAN?

  • Muhd Shahrul Nizam
    Muhd Shahrul Nizam 10 months ago

    Kenapa depa kata hg artis sendu??

  • Broajip Apache77
    Broajip Apache77 10 months ago

    Dira ni ..klau dpt main ....best ni......😘😘
    Pantat temban ni.. ..

    • Zainool Moenir Abdoel Moettalib
      Zainool Moenir Abdoel Moettalib 10 months ago +3

      usah layan Broajip Apache77 ini. Anggota RBA party hancing cina DAPig.

    • Zainool Moenir Abdoel Moettalib
      Zainool Moenir Abdoel Moettalib 10 months ago +1

      ''@Broajip Apache77, U're just another uneducated bustard living [n this world. your comment contain no facts, you should be born as a swine. Nama Apache apace pundek.

    • Shiro
      Shiro 10 months ago +2

      @Broajip Apache77
      Ko ni ada masalah mental ke

    • Broajip Apache77
      Broajip Apache77 10 months ago

      @Zainool Moenir Abdoel Moettalib
      Hoi....kau nk babi ..ke..
      πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    • Broajip Apache77
      Broajip Apache77 10 months ago

      @Zainool Moenir Abdoel Moettalib
      Kau ..anjing anjing atau babi babi umno ke......yg tk bertuan......mmg babi kau ..sial ..aku kacau ..ke....

  • zaini abdullah
    zaini abdullah 10 months ago

    Nothing-To-Hide tidak mahu upload Al Jazeera-Najib Razak hard-talk, ke ? Viral seantero dunia NTH senyap saja - ada something-to- hide ?

    • Seri Wijaya Solo
      Seri Wijaya Solo 10 months ago

      Ape KEπŸ˜›JADDAH ..Setakat Al 😜 JAZEERA..Station American KUCING KURAP πŸ˜‚ NO Class..
      Pakatan Anjing KURAP..Macam KAU..Boleh lah..Mintakk Duit DERMA Politik KOCEK dgn Amerika 15 Tahun Pulakk Tuu, PAKatan Hancing,πŸ€‘MUKA Tak Malu πŸ˜›Mintak DERMA Dgn Amerika..
      CLASS🌍 Lagi Station Global NOTHING TO HIDE..πŸ‘¨β€βš–πŸ‘©β€πŸŽ“πŸ€©

  • Nordin Abdul Ghani
    Nordin Abdul Ghani 10 months ago

    Ohh Ketua Puk? Umno rupanya. Ok le tu

  • Wan Kit
    Wan Kit 10 months ago +2

    Lawa dira ni. Gadis melayu

  • Awang Ajis
    Awang Ajis 10 months ago +9

    Tahniah Dira kerana masuk politik dan berjuang dalam Umno untuk masa hadapan orang Melayu .Diharapkan selepas pemimpin Umno dibersihkan sekarang Umno akan bangkit semula dibawah kepimpinanTok Mat .

  • Don Aerey
    Don Aerey 10 months ago +1

    Comey

  • PANCA DELIMA D5
    PANCA DELIMA D5 10 months ago +2

    p0daaahhh Artis Senduuu

  • PKB Channel
    PKB Channel 10 months ago

    ASSALAMUALAIKUM WBTH!...agak pelik orang melayu marah kpd parti melayu yg perjuangkan nasib orang melayu!!!!...pening..pening..ayo yo...orang india pun mungkin pening apa punya ini orang melayu...ayo..yo..

    • Zahar Mahmood
      Zahar Mahmood 10 months ago

      Betul juga kata dila semasa bn memerintah tempat saya mana ada buka keahlian baru umno kalau ada pun seyapΒ²tambah ahli yang baru yg meyokong org kuat bahagian. yg tak meyokong mereka kata mana ada buka keahlian. Tujuan mereka buat bergitu takut ada yg lebih pandai dari mereka.bila kalah ahli umno yg berkepentingan tau pulak lari lain parti tak percaya siasat.

    • Samsudin Asngad
      Samsudin Asngad 10 months ago +1

      Melayu mudah lupa, tahap hasad dengki peringkat tinggi

    • Kartini Kassim
      Kartini Kassim 10 months ago +1

      Tak payah pening bro..sikap orng melayu sendiri tidak mempunyai kasih sayang dgn bangsa sendiri

  • Izzuadintahir Din Selatan

    cuba nasib......KALAH LA PULAK...MANA NAK PEGI.....UMMO DAH TK RELEVAN LG....UTK OWG UMNO BOLE LA....

    • mohd razak
      mohd razak 5 months ago +1

      bile macaii x bole terima hakikat yg parti ko tu kencing kuat

    • Mohd tahar Tahar
      Mohd tahar Tahar 10 months ago +1

      Izzuadintahir Din Selatan DAP pintu terbuka terutama talent yang begini.Jalan kecerahan untok raayat.

  • Rajib ismail
    Rajib ismail 10 months ago

    Tidak faham apa dia cakap.. Bahasa apa yng dia guna kan. Mana nak mengakat melayu.. Mana mertabat melayu?.

    • mohd razak
      mohd razak 5 months ago +1

      Ko macaii phancing mana nk fhm sbb ko kena kencing pon jilat jgk wkwkwkw sbb tu ko bebal

    • Zainool Moenir Abdoel Moettalib
      Zainool Moenir Abdoel Moettalib 10 months ago +1

      tak faham? tak pernah gi sekolah ke? ko duduk kat utan mana? Kerajaan sediakan sekolah tak nak belajar. Bodoh sampai ke tua le jadinya.

    • AreeZ Anarchy
      AreeZ Anarchy 10 months ago +2

      Xphm ke.. Ko blaja bahse cina ke slame ni...

    • Shiro
      Shiro 10 months ago +2

      Rajib ismail
      Peliknya bahasa melayu pun x faham,ko ni bangsa apa ya?

  • shuib zakya1
    shuib zakya1 10 months ago +3

    Comel nya dira..on channel ni nk tgok dira je