preview ARTEMISIA: Vrouw & Macht in Rijksmuseum Twenthe Enschede

Share
Embed
 • Published on Sep 24, 2021
 • Op 24 september 2021 heeft Kunsthistorica Karin Haanappel via een Facebook Live een preview gegeven van de prachtige tentoonstelling ARTEMISIA: Vrouw & Macht n het Rijksmuseum Twenthe in Enschede.
  Deze expositie is VERLENGD tot en met 27 maart 2022!!!
  Wil je meer weten over Artemisia Gentileschi? Bekijk dan de website www.artemisiagentileschi.nl/

Comments • 2

 • Gerrit-Jan van den Berg

  Bedankt voor de preview. Het gaf ons een mooi startpunt om de tentoonstelling te bezoeken op 2 maart. Een welgemeend advies: hou je camera / telefoon een kwart slag anders. Veel mensen kijken dit op grotere schermen (zoal bijvoorbeeld een tv of een laptop) en zien dan constant twee balken aan de zijkant. Je mist hierdoor veel kijkgenot. nogmaals dank voor de preview.

  • Karin Haanappel
   Karin Haanappel  2 months ago +1

   Wat fijn te lezen dat de preview een mooie start voor de tentoonstelling is geweest. Wat een prachtige expositie is het hè, Artemisia is groots.
   Over de tip voor de camera, klopt helemaal. Echter, deze preview is als Facebook Live opgenomen en dan heb ik de camera automatisch staand. Omdat ik meer mensen wilde laten genieten van deze preview heb ik deze opname toch op TheXvid gezet - me zeer wel bewust dat het niet optimaal is om te bekijken - onder het mom van beter een glimp dan helemaal niets. En gelukkig hebben jullie Artemisia in het echt kunnen bewonderen. Veel groeten, Karin