Droge vagina? Het beste natuurlijke glijmiddel!

Share
Embed
 • Published on Oct 19, 2020
 • Veel vrouwen in de overgang hebben last van een droge vagina. Er wordt niet zo makkelijk over gesproken, maar het is een vervelende klacht waar je behoorlijk last van kunt hebben.
  In deze video geef ik je graag een advies die je zeker gaat helpen om van deze droogte af te komen.
  Je kunt een tampon in biologische sesamolie dopen en deze bij jezelf inbrengen. Dit kan een paar uur of een hele nacht blijven zitten. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat je hygiënisch werkt. Je kunt deze procedure zo vaak als nodig herhalen.
  Het is wel van belang dat je biologische olie gebruikt. In Ayurveda gebruiken we natuurlijke producten om je balans te herstellen. Biologische sesamolie kun je kopen bij de meeste reformzaken of bij Holisan.
  Ayurveda de eeuwenoude levensfilosofie uit India kan je heel goed ondersteunen, wanneer je overgangsklachten hebt. De klachten laten een disbalans in je lichaam en leven zien. Naarmate je ouder wordt nemen de hoeveelheid vrouwelijke hormonen geleidelijk af. Normaal gesproken is je lichaam namelijk prima in staat om een inschatting te maken op welke leeftijd welke hoeveelheid aan hormonen aanwezig moeten zijn voor een gezond leven. Maar doordat steeds meer mensen (chronische) stress ervaren, raakt de hormoonbalans verstoord. Tijdens de overgang wordt deze verstoring duidelijk zichtbaar.
  Ayurveda heeft hele goede richtlijnen om deze balans weer te herstellen.
  Ik nodig je graag uit voor een online consult met mij, waarin ik je 3 tips ga geven die jou zeker verder gaan helpen nu je in de overgang bent.
  Hoe gaat het in zijn werk?
  * Via deze link layur.nl/contact/ kun je een online consult aanvragen.
  * Ik stuur je een paar vragen op, zodat ik een goed beeld heb van hoe het nu met jou gaat. De adviezen zijn gericht op jou als persoon en zijn geen algemene adviezen.
  * Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Comments • 0