chal mera putt

Share
Embed
  • A lighthearted comedy about a group of illegal Punjabi immigrants living in the City of Birmingham trying to better their lives. Chal Mera Putt explores the struggles they face, the lasting friendships they make and the challenges they over come all whilst trying to get their PR.
    FOR FULL MOVIE OF CHAL MERA PUTT CLICK THIS LINK : pakistaniews/videos/218673769151381/

Comments • 38

  • Ranjit Singh
    Ranjit Singh 3 days ago

    Upload krni te full movie kru ...

  • Ranjit Singh
    Ranjit Singh 3 days ago

    Bkwaas ....

  • surawi sesahijihiji na
    surawi sesahijihiji na 4 days ago +5

    chal mera putt full movie 123 free movie
    visit.> chalmeraputthdmoviestream123.blogspot.com


    Mangsa anime pang anyarna parantos nyababkeun badai carita anu saé. Kuring henteu pernah biasana tetep sareng seueur anime dina hiji waktu, khususna dina usum, tapi waktos ieu sanés pengecualian.
    Janten, hayu urang ngaliwat naon anu kuring atos usum kieu.
    Pedang Art Online: Alicization
    Éta henteu Rahasia yén kuring kipas SAO. Usum ieu parantos kéngingkeun kabagjaan, sabab usum 3 tungtungna di dieu. Kuring super macét saprak kuring parantos réngsé tina novél lampu, janten ieu mangrupikeun waktos munggaran anu kuring terang bakal terang naon anu bakal kajadian. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali sabaraha aranjeunna tumetep dina sumber sumber, sareng sabaraha sering aranjeunna nyimpang.
    Carita disetél saatos kajadian GGO, sareng saatos kajadian Skala Ordinal. Kirito keur ngalakukeun pagawéan bagian pikeun Rath, damel sareng mesin anu disebat "Juru Panarjamah". Éta ngagaduhan kamampuan nyiptakeun dunya maya nu teu tiasa dibédakeun tina kahirupan nyata.
    Saatos diserang ku bedil maot anu katilu, Kirito bergegas ka rumah sakit! Teras ... anjeunna ngahaja di dunya anu misterius, sanes nostalgia Dimana anjeunna? Naha anjeunna aya?
    Rascal Henteu Ngimpi tina Bunny Girl Senpai
    Budak ieu kejutan pikaresepeun ieu! Ieu parantos janten salah sahiji anime favorit kuring dina musim, ngan ukur pikeun banter antara dua karakter utama. Éta téh amis, sareng lucu, kuring ngan ukur bogoh ka aranjeunna.
    "Puberty Syndrome" mangrupikeun fenomena anu mangaruhan barudak ngora. Ayeuna, éta mangaruhan Mai, saurang aktris sakola. Anjeunna mendakan yén kirang sareng kirang jalma anu tiasa ningali nya. Janten, anjeunna jalan-jalan tiap-tiap dina jas jin, upami ningali réaksi naon waé. Kitu nalika anjeunna ngajalankeun kana babaturan sakamar ku nami Sakuta ... sareng anjeunna tiasa ningali anjeunna.
    Waktosna Kuring Kedah Diulas deui salaku Tipe
    Babagan mimiti ieu kuring kagabung. Maksad kuring, naon waé episode mana anu dipikahoyong lalaki nyaéta hard drive musnah, parantos ngagaduhan sora kuring. Ieu tétéla janten pulas anu lumayan lucu dina genre langkung jenuh.
    Satoru mangrupikeun saurang yuswa tengah anu satuju ngiringan SMP, sareng kabogohna énggal, dina rapat. Naon anu teu direncanakeun anjeunna mangrupakeun luncat di antawisna sareng perpé ku péso. Sateuacan anjeunna terang éta, anjeunna maot, sareng dumadakan hirup deui ... di dunya anu sanés ... salaku langsing.
    Goblin Slayer
    Goblins, goblins, goblins.
    Goblin Slayer ngajempolan sadaya jelema anu séhat ... épis mimiti. Nalika anu lianna dipareuman, kuring ngabagéakeun parobahan anu saé dina jinisna. Ieu acara anu serius, kalayan sababaraha waktos lega komik anu saé.
    Goblin Slayer mangrupikeun saurang petualang anu ngan ukur ngalaksanakeun padamelan moro. Saatos nyimpen imam ti nasib anu lumrah, anjeunna ngiringan pésta. Salajengna, beuki seueur sumping milarian anjeunna, milari kaahlian-Na.
    Zombieland Saga
    Abdi henteu pernah, kantos nonton acara idola. Tapi ... ieu mangsa, kuring ningali pertunjukan idola. Acara ieu lucu. Abdi resep pisan éta. Kuring henteu paduli yén éta gambar idola. The punchlines komedi aya dina titik.
    Nalika lima mantan brahala pop ujug-ujug hudang sakumaha zombi, aranjeunna henteu gaduh ide naon anu lumangsung! Éta ngan ukur janten anéh nalika manajerna nyatakeun aranjeunna janten idola anyar, sareng aranjeunna maén dina acara! Tapi, tangtosna, teu aya anu tiasa terang yén aranjeunna zombies.
    Éta ngeunaan sadayana anu kuring kedah nyarios! Upami anjeun resep tulisan anu saé, sakedik ieu, sareng badé maca langkung seueur ngeunaan anime, coding, game atanapi naon waé anu pop dina sirah kuring, anjeun tiasa ngalampahkeunana dina situs pribadi kuring.

  • Gursewk Singh
    Gursewk Singh 13 days ago +1

    Sound nahi hai

  • Bhupinder Singh
    Bhupinder Singh 19 days ago

    ਸਾਲੇ ਚਵਲ

  • Sharan Virk
    Sharan Virk 20 days ago

    Full movie kdo Oni a

  • Jagga Dhillon
    Jagga Dhillon Month ago +3

    Full movie kdo avegi

  • Gagan Grewal
    Gagan Grewal Month ago +1

    Very bad

  • Navdeep Kumar
    Navdeep Kumar Month ago

    Att

  • M Ahmad
    M Ahmad 2 months ago +3

    Yar real film ka link batao

  • shin chan
    shin chan 3 months ago +2

    this is fake
    i have full movie

  • Harry Marry
    Harry Marry 3 months ago

    Ful HD chal mera put
    thexvid.com/video/G-lblahwm1Y/video.html

  • Zaib Sheikh
    Zaib Sheikh 3 months ago

    faridia log

  • rohit kumar
    rohit kumar 3 months ago +2

    Really really very nice and true story

  • G S
    G S 3 months ago

    Hi all

  • Meet Bhinder
    Meet Bhinder 3 months ago +3

    Sabash tuhade

  • Global Empire
    Global Empire 3 months ago +4

    This one is hitting a million verry soon

  • Naveed Sehar Mala
    Naveed Sehar Mala 3 months ago

    shaim

  • IMTISHAL Malik
    IMTISHAL Malik 3 months ago

    👹👺😈👺👹😈☻🖑🖐🖑🖐

  • IMTISHAL Malik
    IMTISHAL Malik 3 months ago

    👹👺😈👺👹😈☻🖑🖐🖑🖐

  • Nasir Jani
    Nasir Jani 4 months ago

    Nice

  • Zeeshan Shani
    Zeeshan Shani 4 months ago

    Lol

  • Muhammed Irfan
    Muhammed Irfan 4 months ago

    🙏🙏🙏

  • Gurcharn Singh
    Gurcharn Singh 4 months ago +1

    Nies

  • Gurcharn Singh
    Gurcharn Singh 4 months ago

    Hi

  • Naeem Ahmad
    Naeem Ahmad 4 months ago

    o salya

  • Hussnain RZ
    Hussnain RZ 4 months ago +2

    😁😁😁😀😀😉😉😃😃nice

  • Hussnain RZ
    Hussnain RZ 4 months ago +3

    Nice

  • Anmool Ab¡ð
    Anmool Ab¡ð 4 months ago +1

    Flim da name likh kr kya opload kr dya

  • zaheer ahmad
    zaheer ahmad 4 months ago +6

    Kia loura film hai yea stage drama
    Koi agla pechla nai hai is movie main

  • thiab ahmed
    thiab ahmed 4 months ago +1

    Pleez full SPL d karo pleeez

  • Get it
    Get it 4 months ago +2

    Fity mun tera

  • Gagi Sarao
    Gagi Sarao 4 months ago

    ਸੋਡੀ ਉਏ ਮਾਂ ਨੂੰ ਉਹ ਗਾਲਾਂ ਜੋ ਤੈਨੂੰ ਚੰਗੀ

  • All LOVE PUNJAB 22
    All LOVE PUNJAB 22 4 months ago +4

    Wow je 😍

  • Haider Ali
    Haider Ali 4 months ago +6

    Dur fity mun....

  • Mohammad Rizwan
    Mohammad Rizwan 4 months ago

    فٹے منہ

  • ᖴᗩᔕI ᒍᗩᗩᑎ
    ᖴᗩᔕI ᒍᗩᗩᑎ 4 months ago +1

    Chal Mera Putt full movie 2019 Amrinder Gill, Simi Chahal, Iftikhar Thakur, Akram Udaas
    and Follow Me New HD Movies
    facebook.com/thefasijaan1/videos/2829829857048367/