ARTA. Vernisaj-Saloanele Bărăganului/2021 la Muzeul Dunării de Jos din Călărași de Marilena Dumitriu

Share
Embed
 • Published on Oct 8, 2021
 • Vernisajul Expoziției "Saloanele Bărăganului" - ediția a II-a - la Muzeul Dunării de Jos din Călărași.
  Filmul prezintă Vernisajul expoziției, precum și lucrările prezentate de cei 30 de artiști, care.au participati cu una sau două lucrări. A fost prezent managerul muzeului arheologul Valentin Parnic
  Curatorul expoziției: Ana Amelia Mădălina Dincă, critic de Artă
  Realizare afiș: pictorul Victor Grigore, muzeograf la Muzeul Dunării de Jos din Călărași.
  Fotografii: Silviu Ioan Soare și Florian Mihăilescu
  Editare fotografii, editare video, Ilustrație muzicală: Marilena Dumitriu
  Music: Silence/ Orquesta Sinfonica de Ucrania/ Clasicos Fantásticos Vol 4
  09 Octombrie 2021
  ROMANIA

Comments • 2

 • The Knack Planet
  The Knack Planet 7 months ago

  Un film foarte placut. Muzica este bine aleasa iar picturile exceptionale. Favorita mea este farfuria cu peste si nu pentru ca imi place pescuitul dar pentru ca autorul/autoarea le-a dat viata coloristica si, aproape fiecarui peste, caracter individual. Am doi prieteni pictori in Galati si ma duceam pe la expozitiile lor cind locuiam acolo. Imi lipsesc momentele acelea de intimitate cu creativitatea prietenilor mei. Toate cele bune!

  • MARILENA DUMITRIU
   MARILENA DUMITRIU  7 months ago +1

   Ma bucur ca v-a plăcut filmul care prezintă Vernisajul Saloanelor Bărăganului. Nu este o surpriză faptul că lucrarea NATURĂ STATICĂ CU PEȘTI este intre preferințele Dvs. Mai mulți dintre cei care au vizitat expoziția s-au oprit asupra ei, unii dorind să o cumpere. Lucrarea este creată de pictorul VICTOR GRIGORE, artist profesionist, aflat în perioada maturității sale artistice. Îi voi trimite pictorului aprecierile Dvs. El trăiește la Călărași, este muzeograf la Muzeul Dunării de Jos din Călărași și sunt convinsă că se va bucura să știe că a mai câștigat un admirator, un alt artist român remarcabil care trăiește undeva în America. Vă urez să fiți inspirat și să vă bucurați în continuare doar de succes.