MyKampus Radio
MyKampus Radio
  • 3 683
  • 5 399 832

Video

Mudah dengan SOCAR
Views 315 days ago
Top 10 ART GRANT-part 2
Views 617 days ago
bajet 2020
Views 3616 days ago
SkyTrex - Part 3
Views 117 days ago
SkyTrex - Part 2
Views 17 days ago
SkyTrex - Part 1
Views 117 days ago
Escape penang (part1)
Views 23Month ago

Comments

  • Anak Emak
    Anak Emak 11 hours ago

    Aq rase x betul tu america yg buat porn ni patut dorang no 1 apesal pulak negara lain pelik ni.

  • Anak Emak
    Anak Emak 11 hours ago

    Haa kantoi tengok pornhub hahaha

  • Ranting Kayu
    Ranting Kayu 16 hours ago

    lagu legend

  • Kak Jah
    Kak Jah Day ago

    Lidah pendek

  • Tammy Arumugam

    Sepatut siaran my kampus ini patut di tamatkan, kamu ini siarkan semua ini, tidak ada otak ke, yg ini menyalakan sensivity, di kalangan rakyat. Tak ada taraf lansung, siaran begini. Pemikiran sempit, tak ada calibre, kalau dari segi "Broadcasting " Ini ke dari pelajaran mass com kamu..

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 22 hours ago

      Hai thanks sbb komen. Content yang kami sampaikan maybe tak boleh diterima oleh semua orang. tapi chill ni hanya pendapat dan pandangan dan hanya persoalan kepada semua orang. So netizen boleh comment kat bawah bagi pandangan masing-masing

  • Noor Khaliza Liza

    Pembetulan ya....Noorkumalasari bukan anak angkat anita serawsk tapi adik tiri anita serawak berlainan ibu..

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 22 hours ago

      Oh i see, kalau ada info lg menarik pasal beliau boleh la share kat bawah okay

  • Gang Stylo
    Gang Stylo Day ago

    Aku bekas penagih ice, tak tido 3 hari, jadi gila kejap cakap meracau sorangΒ²...lepas tu terus insaf, Alhamdulillah aku bernasib baik ada keluarga yg support aku dlm proses utk pulih, perit oiiii,makan tahun gak nak pulih,skrg pun masih ada effect sikitΒ²...

  • Firdaus Asyikin
    Firdaus Asyikin 2 days ago

    Orang kata orang kata

  • Komeng4
    Komeng4 2 days ago

    Org kata KIMAKLU org kata hang sial pelax..aku kata nyesal hbs data babiπŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’πŸ’

  • Komeng4
    Komeng4 2 days ago

    Nk gtau apa sebenarnya ni??fakofπŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ’πŸ’πŸ’

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 22 hours ago

      Kiotrang share dan persoalkan pasal minyak hitam

  • Salahuddin Amran ManToya

    Puan derma-lah organ ke piano pun boleh gitar aje tak boleh.

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio Day ago

      So En Salahuddin dah berdaftar sebagai penderma? Tk macho ke?

  • Kucing Meow
    Kucing Meow 2 days ago

    Tempat cari bakal wanita-wanita solehah yang nanti boleh jual tudung!

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 22 hours ago

      Tempat ni pun ada banyak keburukkan dari kebaikkan. kebaikkan dia jumpa orang yg setaraf dan berubah jadi lg baik pada masa datang

  • Bodih Etus
    Bodih Etus 3 days ago

    Go sskm

  • Ejan Nizam
    Ejan Nizam 3 days ago

    WORKING CLASS HEROES..BROTHEROOD OI! OI! OI!

  • Tire Sion
    Tire Sion 4 days ago

    Malaysia akan layak p ials dunia tp dlm acara hoki lh Klai bola sepak aku fkir rakyat malaysia harus rajin tdur agar bole mimpi

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 22 hours ago

      Boleh je. Tgk gameplay player skrg terbaik weh

  • man ytb
    man ytb 5 days ago

    Viva diomond buatan Malaysia oke ke bro

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 22 hours ago

      Pendapat admin terbaik jgk. sebab admin pernah pakai and tahan jgk lg2 time hujan rasa confident je

  • Dillon The Rev
    Dillon The Rev 5 days ago

    Baik menebar roti canaiπŸ˜‚πŸ˜‚

  • Mirza Ramlan
    Mirza Ramlan 6 days ago

    Jom kongsi cara mengelak dari ketagih isap batu ni . Otai2 mohon kongsi

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Kena cekalkan mental dan fizikal bila nak berhenti. Bila mental dah loose memang akan ada rasa untuk ambil. kena ada bimbingan kaunseling dan bimbingan lain seperti sokongan moral. Cara ubatan maybe air kelapa

  • Mara Salvatrucha
    Mara Salvatrucha 6 days ago

    Weh pukimak!! Aku nak cakap 1 jer.. Kalau tak reti sembang... tak reti bercakap.. better tak payah arr.. Aku buat tatoo kat dalam.. tak payah pun benda2 ko sembang ni.. Hahahahah.. Ko beranak kluar ikut jubo ker apa.. bodoh ngalahkan lembu ko nih... hahahahah.. Admin.. ko pesan kat budak nih.. kalau tak puas hati dgn apa yg aku cakap nih.. meh jumpa aku depan2... MACAM PUKIMAK PUNYA SEMBANG!!! BARUAAA... KER KO YG BERCAKAP NIH ADMIN??

    • Mara Salvatrucha
      Mara Salvatrucha 18 hours ago

      @MyKampus Radio sebab ko pun bodo... memalukan tatoo maker jer.. Tak pernah ada benda2 mcm ni.. Hahahah.. Ntah2 ko yg bercakap...

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Hai, itu hak awak untuk judge. Ada cara sendiri bukan semua orang sama. Pandangan orang pun berbeza

  • Akmal Kemal
    Akmal Kemal 6 days ago

    Kalau boleh pertingkatkan suara tu kak slow sgt. 😊

  • syahril hidayat
    syahril hidayat 6 days ago

    Kok gamenya kelas ringan. Kalo di indonesia itu game bocah. Cek lah Bus Simulator Indonesia dan banyak game lainya. Semoga berbenah πŸ‘

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Gampeplay Malaysia untuk mobile mostly guna data ringan dan tak gunakan storage yang besar untuk kesesuaian semua jenis gadget. So semua golongan dan semua kelas gadget dapat main. Target audience developer pun fokus untuk anak kecil

  • noob game
    noob game 6 days ago

    kalau nak boleh add aku,Aku bawak kau pusing tmpt sejarah tempat penggal kepala yg tiada dlm bukuπŸ˜‚

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Menarik tu, kalau ada something yg tk ramai yg tahu boleh share kat bawah okay

  • Cicakros :
    Cicakros : 6 days ago

    Wlaupun masih byk kekurangan. Xpe..berusaha lebih gigih lgπŸ’ͺ sehingga mhasilkn yg tbaik..

  • Cicakros :
    Cicakros : 6 days ago

    Taruh dpn la skrip tu amoi.. Senang sikit bc. X la bebelit mcm tu..

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      The whole recording ni dah distudy lebih awal dan direcord guna olahan ayat sendiri. Maybe ada lacking masa sebut something

  • Mr Blacklist
    Mr Blacklist 7 days ago

    Tahun 2019 dengan umur 31 baru kenal penyanyi yg selama ni ingat dari US seangkatan dengan nirvana. Rupanya orang perak je yopppp. Sedihnya band anak bangsa dengan karya yg bagus tapi tak terkenal πŸ˜”

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Disini kami untuk naikkan nama bakat anak muda

  • AggroCult
    AggroCult 7 days ago

    Korang nak maklumat tepat berkenaan skinhead, punk & mods? Subscribe thexvid.com/user/aggrocultstreetwear

  • Mohammad redzuwan Bin Mohd raffee

    Kpala Bana 15 hari... Gua dpn mata tngok kaum x x tido 5hari sekali ending mcm babi brutal.... Ini gua cerita kisah benar yg gua dh lalui pada tahun 2004.... Waktu dlu brg piorrrr...... X mcm skrg... Wlaupn gua masih lagi still . . . . . Tp mengikut had... Jgn Smpai ia mngontrol anda... Nasihat gua pada yg bru nk bjinak2 tu..lupakanje....ok aslkum

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Hai, admin harap nnti pelan-pelan bro boleh jauhi benda tu. Chill admin percaya bro boleh

  • mustafa lee
    mustafa lee 8 days ago

    Kalau kamu diam lagi bagus.

  • Myrull Xdrop
    Myrull Xdrop 8 days ago

    Saye lh tuπŸ˜‚

  • Roger Diago santos
    Roger Diago santos 9 days ago

    Kita jangan menilai seseorang Dari luaran tak semestinya mereka yang kaki clubbing kaki botol kaki dadah kaki maksiat masuk neraka merka bila bila masa jer boleh berubah....aku masih ingat tentang cerita seorang pelacur masuk syurga kerana dia beri anjing yang kehausan minum menggunakan kasut nya......yang bergelar ustad dan bertudung litup pon boleh masuk neraka....

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Sejahat manusia tu pun nanti dia boleh berubah even take time

  • Mohd Ikmal
    Mohd Ikmal 9 days ago

    ........

  • Nhick Rhobin
    Nhick Rhobin 9 days ago

    Indai sika enggau indai kudo

    • Nhick Rhobin
      Nhick Rhobin 2 hours ago

      @MyKampus Radio sya pun tingat kat kampung tua..sya punya mak syaudar

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Hai, boleh jealskan tak apa tu?

  • nor 123
    nor 123 9 days ago

    Awalnya minat nak tahu . Tp sampai minit 0.50 je telinga aku dah meluat dngr suara penyampai. Sory lah pelat2 x main lah

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Anugerah. Chill nak pakai lama telinga tu so kami faham

  • Jay D
    Jay D 10 days ago

    Lelaki...SB byk jadi Gangster ,mat rempit dan Tokan dadah...sebab tu ramai penjual dadah ramai kantoi busuk...sebab polis rmai msyusup

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 18 hours ago

      Kena hargai jasa Polis kita. Tanpa mereka lagi berleluasa geng macam tu

  • Ilham Ham
    Ilham Ham 10 days ago

    Bantu pesakit kronik dari maut..tiada kena bayaran 1sen..sbb pesakit tidak mampu byr..tp!kena hukum gantung dgn kerajaan..mcm x lojik undang2 malaysia ni..kerana pokok di gantung..ingat lg kn.kes arwah lukman.masih muda dan ada seorg ank..kita pernah fikir x.apa jd dgn ank arwah sekali gus jd ank yatim..dlm hukum agama pn..kita tidak blh hukum gantung kepada penagih dadah atau pegedar dadah dlm hukum syarak..hidup dan mati seseorg itu adalah kerja allah yg tentukan.bkn kerja manusia di atas undang2.ini kah negara islam.mana pegi nye ngo2 dan penyatuan ummah semua.kenapa berdiam diri saat arwah mejalankan hukum gantong dan makamah tolak rayuan arwah utk tidak di gantung..kita semua bersuara bila kes arwah mohd adib tidak terbela..tp!bab kes arwah lukman..kenapa kita semua diam.adakah arwah lulman bkn org melayu dan beragama islam..ini kah malaysia baru.

  • Rabka demah
    Rabka demah 10 days ago

    Menyampah plk dgr suara ko ni

  • Amizune Ariffin
    Amizune Ariffin 10 days ago

    Ox ni org mana

  • Wanda Krisnady
    Wanda Krisnady 10 days ago

    Enaknya,mau dong bang?

  • arcamistik
    arcamistik 10 days ago

    good job

  • Andrew JDT Luaskan Kuasamu Johor

    Konon nk masuk piala dunia lawan Japan tk tembus lgi..aku sarankan tk payah masuk piala dunia lh nnti malu kena belasah

  • Nizam Black
    Nizam Black 10 days ago

    Over look..Komen yg bertudung seluar baju ketat padat sendat melekat lagi bagus..semoga berpakaian sopan ketika bertudung.

  • Syed Ali Syed Ali
    Syed Ali Syed Ali 11 days ago

    macam mana la dia ni bole dapat jd pengacara ni.cakap pn macam x betul je.sakit telinga aku dengar kn nya Adoooi

  • Kuta Studio
    Kuta Studio 11 days ago

    Pengulas bodo, tiada ilmu, tiada tesis kajian mendlm. Hentam kromo. Haha.. Brorery??? Pelat RRRRRR... NAk mampuih.

  • Adwa Danish
    Adwa Danish 11 days ago

    Dengan vietnam pun x lepas apatah lgi pasukan2 eropah

    • Rasdi Wahab
      Rasdi Wahab 3 days ago

      Vietnam taktikal mse lawan kita hari tu bertahan dan counter attack...hrp HM kita dpt plajaran yg berguna dari kekalahan tempoh hari..

  • Adwa Danish
    Adwa Danish 11 days ago

    Hmmm kalau main pun macam taik ....xyahlah mimpi masuk worlcup

  • BenTaRA7400
    BenTaRA7400 11 days ago

    Assalamualaikum........sunyi jerrrrr

  • Semangat Gelap
    Semangat Gelap 11 days ago

    Buang data aku ja

  • Willi Simbolon
    Willi Simbolon 12 days ago

    Pohon itu diketahui dari hasil buahnya , walaupun kalian punya lidah berputar-putar membolak -balikan fakta saya tak merasa heran karna itu sudah kodrat kaummu !

  • Muhd Hakimi
    Muhd Hakimi 12 days ago

    Sblm aq tekan vid ni mati ii aq igt firsr ii tu asif πŸ˜‚

  • NJ Malikson
    NJ Malikson 13 days ago

    Pe benda lah hahaha. Hambar btul hahaha

  • my channel
    my channel 13 days ago

    Mana mungkin malingsia jadi tuan rumah piala dunia.

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 12 days ago

      Hai! thanks sbb komen :) chill brada kalah menang adat pertandingan. Homeplay or away janji perform ;)

  • Gorge Peterson Gorge

    Like plissss

  • Mnishan Baharum
    Mnishan Baharum 13 days ago

    Sangat memalukan apabila berbahasa ibunda dengan lemah, fakta yg salah, sebutan nama yg tidak tepat, maaf teguran adalah utk kebaikan

  • Rees Truse
    Rees Truse 13 days ago

    Kau jgn nk tipu aq laaaa...aq check kat tenet, xde satu pun list top 10 ada Malaysia...Dari mana kau dpt Sumber ni hanat

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 12 days ago

      Hai! thanks sbb komen. ni salah satu website dan ada juga yang lain. boleh cuba tengok dulu okay ;) bm.cari.com.my/portal.php?mod=view&aid=33289

  • Duit Jimat
    Duit Jimat 13 days ago

    Anita Sarawak tu diva you..bukan sebarangan orang .Aku tabik dengan Kak Nita..meskipun tinggal di negeri orang putih berpuluh tahun..tapi sebutan Bahasa Melayunya masih baku malah lebih baik dari sebutan pengacara dalam video ni..Aku suka joke Kak Nita semasa di Astro dulu...Kalau dah lidah belacan, belacan juga..( maksudnya kalau dah orang Melayu, Melayu juga bahasa ibundanya).Ibunya orang Sarawak..Kak Nita bukan orang Sarawak tapi lahir di Singapura..Dia ambil nama negeri kelahiran ibunya allahyarhamah Siput Sarawak dari Kuching Sarawak sebagai satu legasi keluarga menjadikan artis hebat ini dikenali dunia...Kak Nita ,allahyarham Sudirman, dan Kak Pah (allahyarhamah Sharifah Aini ) icon yang sukar dicari ganti..

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 12 days ago

      Hai! thanks sbb komen. ;) content video mempersoalkan dan boleh beri pendapat di comment. lihat pada tajuk ada simbol tanda tanya. "?" kami tak mengubah fakta/fitnah. Its just a persoalan for netizen dan boleh beri pendapat masing2. ;)

  • Jeffery Mugang
    Jeffery Mugang 13 days ago

    Tak betul kau ni

  • pulau lang
    pulau lang 13 days ago

    Kerajaan terpaksa naikkan harga minyak kerana itu kehendak rakyat...

  • Lailai Tingtong
    Lailai Tingtong 14 days ago

    Aq rase kau yg bodo, itu semue ade kebaikan nye, yg paling penting ikatan persaudaraan, bodoi btoi la, jelake....

  • Anak Mami
    Anak Mami 14 days ago

    Kau klau tak tau sejarah sarawak, jgn memandai. Lebih baik kaji tempat kediaman kamu sendiri. Kau main agak2, boleh menimbulkan msalah kau

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 13 days ago

      Hai!thanks sbb komen. okay sure kami akan kaji lebih lanjut untuk podcast akan datang. :)

  • zakaria mat diah
    zakaria mat diah 15 days ago

    Harimau malaya boleh!!Malaysia boleh!!jom Kita doakan untuk pemain Malaysia supaya mengharumkan nama malaysia

  • Anas
    Anas 15 days ago

    Sukar . Thailand , vietnam & uae .

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 14 days ago

      Uish team power. Cuma harap Malaysia tak main mcm Liverpool je

  • Queen Archer
    Queen Archer 15 days ago

    Tajuk: Dari mana asal usul Iban Sarawak? Now lets stick to the title, don't cut short the Iban origin to the 1800's in the Brooke eras. Now let me give you a link as a head start for the origin of Ibans theconversation.com/ancient-deep-skull-still-holds-big-surprises-60-years-after-it-was-unearthed-61572 Scientist has found a skeleton dating 37,000 years ago in Gua Niah, Miri, Sarawak. This skeleton or skull after being further analyzed closely resembles the indigineous people in Borneo, to be exact the Iban people. So Iban has been proven to be the natives of Borneo for more than 37,000 years. So maybe you can dig even further if you are really interested? Ask the expert.

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 14 days ago

      Hai! thanks for the comment. we'll delve deeper okay. ;)

  • daeng edy
    daeng edy 15 days ago

    bangsat PKM

  • ketum ais
    ketum ais 15 days ago

    come back your song shizuka..like sikit nak tgk ada dakg lagi 2019 org dk dngaq

  • Azman Dorahim
    Azman Dorahim 15 days ago

    Macam hamjad suara kau niπŸ€’

  • SediHidup KauCaiii
    SediHidup KauCaiii 16 days ago

    Kenapa semua proton?

    • SediHidup KauCaiii
      SediHidup KauCaiii 14 days ago

      @MyKampus Radio Secondhand semua baraiπŸ˜‘ Yelah model lain semua barai.. yelah... Spare part nk cari manaπŸ˜‚

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 14 days ago

      Mostly kereta secondhand yang murah dari model proton. 10k boleh dapat spec yang bagus dah jika proton. kalau model lain maybe barai gila dah.

  • zainal osman
    zainal osman 16 days ago

    cakap banyak berdosa besar nak masok neraka ke????

  • Dalilah Yusuf
    Dalilah Yusuf 16 days ago

    Malaysia boleh

  • Farhan Hakim
    Farhan Hakim 16 days ago

    Kekal kn hukuman mati tp pd pengedar dadah x patut hukum mati..sebat dan penjara je..ni pdpat sy..

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 14 days ago

      Undang2 ni banyak perkara perlu difikirkan. setiap hukuman akan ada kebaikkan dan keburukkan dia. harap judment yang dibuat adalah tepat :)

  • Vita alvia Shamsul
    Vita alvia Shamsul 16 days ago

    This power fon for your hand....go to study homework..lets go

  • Vita alvia Shamsul
    Vita alvia Shamsul 16 days ago

    100000 pax x rm10 = ? Plastik?

  • Ikhwannn Prozzlizz
    Ikhwannn Prozzlizz 16 days ago

    Tak mustahil sebenarnya untuk kita layak ke piala asia mahupun wc . Aku rasa team ni aa paling bagus lepas era mokhtar dahari ngan team 2010.. 2015 2016 2017 hampeh sikit...midfield kita perlukan seseorang yg berpengalaman Macam safiq rahim. pastu yang lain lain tu bagi budak budak muda yg main... apa apapun Aku nak korang support TEAM KITA KALAH MENANG ADAT PERLAWANAN YANG PENTING FIGHTINGGG HIDOP HARIMAU MALAYA🐯

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 14 days ago

      Yeah betul tu! Rilex ada rezeki mesti kita boleh masuk wc. Keep strong ekor harimau sejati!

  • Deera Channel
    Deera Channel 17 days ago

    Suka sangat lagu ni masa zaman persekolahan.. First time tengok wajah penyanyinya. Banyak kenangan lagu ni..

  • Mohd Yusoff
    Mohd Yusoff 17 days ago

    Mengada ngada. Ingat orang suka ke?

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 16 days ago

      Kita tak boleh paksa orang untuk suka kita ;)

  • 20minutes movies
    20minutes movies 17 days ago

    Nk tnya poly syntetic ok ke ?

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 16 days ago

      Okay untuk motor yang dah lama pakai. untuk motor baru better untuk guna mineral based or semi-based :)

  • Deofrijoe Dell
    Deofrijoe Dell 18 days ago

    Says x kisah kalah atau menang...Kita mesti support pasukan Harimau Malaya sampai menang...X masuk Piala Dunia x apa... yang penting nama Malaysia mesti ada dekat Piala Asia...Sebab dkat Piala Asia pun dah cukup hebat sebab jumpa Gergasi Asia yng masuk Piala Dunia...Apapun Keep Support Our Tigers #FromSabah...

  • Z-εœ¨η”Ÿζ€•

    U lawyer trainer ke ?

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 16 days ago

      Ya maaf? kalau ada salah fact and else boleh kemukakan kat sini ya :)

  • Tammy Arumugam
    Tammy Arumugam 19 days ago

    Siapa le you? Dah lah teruk, informasi tak betul, Noorkumalasari adik angkat? Dia adik tiri, anak Ummi Kalsum.Beliau seorang profesional jangan s

  • Kaki Anep
    Kaki Anep 19 days ago

    Muka buat2 happy tapi disebaliknya hati gundah gelana, " adakah ini cara aku berhibur mengubat lara". Tepuk dada tanya selera

  • Zaidi Amin
    Zaidi Amin 19 days ago

    First target....Asia Cup dl utk Harimau Malaya. Insha Allah

  • Harun Ibrahim
    Harun Ibrahim 19 days ago

    Goyang iman aku πŸ’™

  • ultra channel
    ultra channel 19 days ago

    Buat terbaik Inshaallah kejayaan pasti datang.

  • Amri Channel
    Amri Channel 20 days ago

    Malaysia yakin bole..pelapis2 muda sangat berbakat hasil sentuhan lim teong kim dan nfdp

  • Chisa Sasuke
    Chisa Sasuke 20 days ago

    Piala Asia mungkin boleh layak. Tpi klau berdasarkan prestasi skrg ni rasanya mustahil layak piala dunia.

    • Chisa Sasuke
      Chisa Sasuke 19 days ago

      @MyKampus Radio Dpt tngok Malaysia lawan gergasi bola sepak Asia kt piala Asia pun dah cukup membanggakan bagi aku. Target dulu mnang piala Asia pastu baru target layak ke piala dunia.😁

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 19 days ago

      Peluang tu tipis tapi masih ada. Kena selalu support mereka dan harapkan merekda dapat perform sebaik mungkin :)

  • kamariah mohd rashid

    Heeeeiiiii teruknyer juru ckp nih😬

    • kamariah mohd rashid
      kamariah mohd rashid 19 days ago

      MyKampus Radio Yezzz xsesuai jd penyampai Info xbetul & sebut nama artis pun xbetul Romainoor pun sound xtepat

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 19 days ago

      Teruk sngt ke? :(

  • Ariff Kamil
    Ariff Kamil 20 days ago

    Insyallah ,Malaysia ke piala dunia .

  • nissan turbo
    nissan turbo 20 days ago

    jangan mimpi lah malaysia nk masuk world cup sampai kiamat pun xkn masuk...selagi main tak pakai otak main huru hara kelam kabut lupekan jela

  • Totallyinsisttoshitty

    hahahahahahahahahahahahha main bedal je letak genre.org lua tgk pun gelak pastu cakap scene music mesia tak maju.(mmg kelaut)

  • Muhamad Wafi
    Muhamad Wafi 20 days ago

    Target piala asia dulu la

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 20 days ago

      Just keep support our harimau malaya in every games okay :)

  • Haziq Danial
    Haziq Danial 20 days ago

    Ayuh Rakyat Malaysia Kita Turun Home Stadium Di Bukit Jalil InshaAllah Kita Layak Dalam Pusingan Seterusnya πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ”₯. #doaselagiboleh #likeorangmalaysia

  • Midzwan Wan
    Midzwan Wan 20 days ago

    Cadangan saya buat crita bermanfaat dan berfaedah itu pun klau awak setuju 0102949803

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 20 days ago

      Hai! boleh cadangkan kepada kami content menarik okay di email kami iaitu di mykampusradio@gmail.com

  • abg sai
    abg sai 20 days ago

    TerbAik infonya Pasal kereta bajet Salam Dari abg sai

    • abg sai
      abg sai 20 days ago

      @MyKampus Radio OK sama2 kita

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 20 days ago

      Hai abg Sai! terbaik bang. keep support us okay

  • shahrulzaman kamaludin

    🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

  • Mr Kilo
    Mr Kilo 21 day ago

    Sebenarnya tak sukar pun jika Malaysia main tanpa kalah biar seri menang seri menang pun dah boleh layak tu piala asia πŸ’ͺπŸ―πŸ‡²πŸ‡Ύ

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 20 days ago

      Ye betul tu. terus sokong harimau malaya kita!

  • j lallz
    j lallz 22 days ago

    Any proof....?

  • Jasrin Babrin Al- Haq

    Lagu dinyanyikan ultras Malaya ni kenapa penyokong Indon nyanyi sama jugak ye? Kat Persib Bandung dulu lagi rasanya aku pernah dengar. Adakah kita tiru Indon? Jika betul maka kita perlu buang lagu ni. Banyak lagi lagu lain.

    • andi 95
      andi 95 17 days ago

      Indon tiru chant benua latin.. Apa masalah ko

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 20 days ago

      Based on fans harimau maaya lagu tu mmng Malaysia punya but em faham jela :)

    • Jasrin Babrin Al- Haq
      Jasrin Babrin Al- Haq 21 day ago

      @full moon tak tau

    • full moon
      full moon 21 day ago

      @Jasrin Babrin Al- Haq asal dari latin ke lagu tu?

    • Jasrin Babrin Al- Haq
      Jasrin Babrin Al- Haq 21 day ago

      @Muhammad Dzulyahazrul ooo jadi bukan lagu Indon le kan?

  • Sharizal Tajuddin
    Sharizal Tajuddin 23 days ago

    Insyallah..malaysia mampu pergi piala asia.

    • Banana Lam
      Banana Lam 11 days ago

      Amin ya rabbal alamin. ..

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 20 days ago

      InsyaAllah Amin. Terus sokong harimau malaya!

  • فردوس Ψ³Ω„ΩŠΩ…Ψ§Ω† يوسف

    Rosli Mohalim dari πŸ‡ΈπŸ‡¬. Bukan πŸ‡²πŸ‡Ύ. Band Sweet Charity first album tahun 1979. Masa itu Singapura dah terpisah dari negeriΒ² di Malaysia membentuk negara. Kena peka sikit boss. Kesilapan info boleh buat rakyat Singapore marah nanti. Terima kasih saudara. πŸ™‚

  • mohd hattamimie mat yaacob

    ooo.. muzium negara malaysia pintu B... saya ni pernah kadang mari kat stn mrt situ tp tak tau signboard ke muzium negara (bukan stn mrt muzium) dari KL sentral

  • games sejati
    games sejati 23 days ago

    Kak tolong bagi link

    • MyKampus Radio
      MyKampus Radio 20 days ago

      Hai dik ya boleh :) 10. play.google.com/store/apps/details?id=com.Spacepup.RimbaRacer 9. play.google.com/store/apps/details?id=com.kurechii.postknight 8. play.google.com/store/apps/details?id=com.appxplore.alienhive 7. play.google.com/store/apps/details?id=com.appxplore.mobfish 6. play.google.com/store/apps/details?id=com.vmediasoft.tappymon 5. play.google.com/store/apps/details?id=com.vmediasoft.jumpsmash15 4. play.google.com/store/apps/details?id=com.weyrdworks.sspgenesis 3. play.google.com/store/apps/details?id=com.vmediasoft.rollspike